Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

 

Activiteiten

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande activiteiten:
 

Ouderenochtend...

 

Op vrijdag 2 maart worden de senioren weer door onze zusters verwend met een ochtend waarop samenzijn, gezelligheid, zingen, spelletjes, maar ook het Woord van God centraal zal staan!

  

Filmavond...

 

Elke eerste vrijdag van de maand zijn alle jeugdleden & tieners van harte welkom bij Jimmy Megens thuis. Adres: Leeghwaterstraat 50 in Eindhoven. Vanaf 20:00 uur wordt er een mooie christelijke DVD vertoond. Je bent van harte welkom en het is echt de moeite waard om te komen. Doel? Gezelligheid, onderlinge band verstevigen en een blessed evening.

    

Evangelisatie...

 

Zaterdag 3 maart gaan we evangeliseren. We gaan weer huis aan huis flyeren. Flyeren werkt! De Heer verlangt van Zijn kinderen dat ze de wereld bekend maken met Zijn Goede Boodschap. Verwacht het niet alleen van de ander, denk er niet te licht over, want het is de wil van God met ons leven om het Evangelie te verspreiden. Aanvang: 08:30 uur. Info bij zr. Paula Meuwissen. Nogmaals: flyeren werkt!

 

Maastricht Zendingswerk..

Ledenvergadering...

 

Vrijdag 9 maart gaan we onze broeders en zusters in Maastricht helpen. De broeders en zusters waarderen het enorm.

 

GOLD (Jeugd)...

 

Je bent van harte welkom op de jeugdavonden. Wat doen we? Aanbidding – de Bijbel open – open gesprekken – bidden, met een toffe groep mensen van je eigen leeftijd! Om Jezus beter te leren kennen en volgen. Of je nou al heel vaak komt of nog nooit bent geweest: je bent welkom!

Waar? In het jeugdhonk van de kerk.

Wanneer? 11 & 25 maart vanaf 19.30 uur en daarna om de twee weken

Voor wie? Alle jeugd van 18 jaar en ouder. We zien uit naar je komst!

Groetjes, Judith & Ofra.

 

Bestuursvergadering...

 

Maandag 12 maart om 19:30 uur houden we onze maandelijkse bestuursvergadering. We rekenen op uw gebed.

 

Voorgangersoverleg...

 

Dinsdag 13 maart wordt het maandelijkse voorgangersoverleg gehouden. Verschillende voorgangers en dominees uit Eindhoven komen dan bij elkaar om van elkaar te leren en met elkaar te bidden. Wilt u bidden dat de voorgaande broeders wijsheid en inzicht van de Here Jezus blijven krijgen?

 

Zusterkring...

 

Lieve vrouwen van de Maranathakerk, 13 maart is er weer Zusterkring. De avond begint om 20.00 uur. We ervaren Gods zegen op deze avonden waarin ruimte is, om lief en leed met elkaar te delen. We praten, zingen, bidden samen. De koffie staat klaar, voel je welkom!

 

Praise avond...

 

Op zaterdag 17 maart houden we een Praise avond. Het is zeker niet alleen bestemd voor onze kerk, maar voor mensen uit Eindhoven of de regio. U kunt gerust mensen hiervoor uitnodigen. We zien er naar uit!

   

Belangrijke Bijbelstudie Begrippen br. Ouweneel...

 

Uit vele gesprekken met christenen uit allerlei kerken/gemeenten blijkt dat zij graag Bijbelstudie-avonden willen bezoeken, als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. Het onderwijs dient Bijbelgetrouw te zijn zonder concessies. Onderwerpen en thema’s die “leven”.

Kom naar deze bijzondere Bijbelstudie’s. Woensdag 21 maart.

  

Werkersvergadering...

 

Dinsdag 27 maart is er weer een werkersvergadering. Alle leidinggevenden (afdelingshoofden) worden dan verwacht. De avond begint om 19:30 uur.

 

Vasten...

 

De voorganger roept iedereen op om samen als gemeente te gaan vasten op woensdag 28 maart. Door bidden en vasten krijgen we een intiemere relatie met God. God kan en wil wonderen in ons midden doen.

  

Maranatha Book-Inn...

 

Heeft u de komende maand leuke en zinvolle cadeautjes nodig? Loop eens binnen! Er zijn CD’s, DVD’s, kaarten, geloofsopbouwende boeken en nog veel meer te koop. Bovendien kunt u er alles bestellen!

  

Extra offer ontmoetingsruimteproject!...

 

Graag willen we u vragen of u ook wilt overwegen een extra offer te geven voor het nieuwe project: Bouwfonds. We hebben het nodig voor fase 2! Dat is het ontmoetingsruimteproject.

 

Israël reis...

 

Van 10 juli t/m 23 juli organiseert onze kerk een Israëlreis. Lijkt het u ook wat? Dan kunt u zich voor de reis opgeven. Voor meer informatie kunt u bij br. Kelly terecht.

 

 

 

   

 

 

In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 06-03-2018