Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

 

Activiteiten

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande activiteiten:
 

Ouderenochtend...

 

Op vrijdag 3 februari worden de senioren weer door onze jongere zusters verwend met een ochtend waarop samenzijn, gezelligheid, zingen, spelletjes, maar ook het Woord van God centraal zal staan!

  

Filmavond...

 

Elke eerste vrijdag van de maand zijn alle jeugdleden & tieners van harte welkom bij Jimmy Megens thuis. Adres: Leeghwaterstraat 50 in Eindhoven. Vanaf 20:00 uur wordt er een mooie christelijke DVD vertoond. Je bent van harte welkom en het is echt de moeite waard om te komen. Doel? Gezelligheid, onderlinge band verstevigen en een blessed evening.

 

Evangelisatie...

 

Zaterdag 4 februari gaan we evangeliseren. We gaan weer huis aan huis flyeren. Flyeren werkt! De Heer verlangt van Zijn kinderen dat ze de wereld bekend maken met Zijn Goede Boodschap. Verwacht het niet alleen van de ander, denk er niet te licht over, want het is de wil van God met ons leven om het Evangelie te verspreiden. Aanvang: 08:30 uur. Info bij zr. Paula Meuwissen. Nogmaals: flyeren werkt!

 

Algemene Ledenvergadering...

 

Zaterdag 4 februari houden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De avond begint om 19:00 uur. Alle leden (die zich schriftelijk hebben laten inschrijven) hebben per post of per mail de notulen van de vorige vergadering (kunnen) ontvangen. We hopen en bidden dat het een vruchtbare vergadering zal zijn, die vlot en positief zal verlopen. Neem u de moeite om ook te komen? Allle leden worden verwacht.

   

Belangrijke Bijbelse Begrippen br. Ouweneel...

 

Uit vele gesprekken met christenen uit allerlei kerken/gemeenten blijkt dat zij graag Bijbelstudie-avonden willen bezoeken, als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. Het onderwijs dient 100% Bijbelgetrouw te zijn zonder concessies. Onderwerpen en thema’s die “leven”.

Kom naar deze bijzondere Bijbelstudie’s, gegeven door br. Frank Ouweneel. Woensdag 8 februari om 19:30u.

.

 

GOLD (Jeugd)...

 

Je bent van harte welkom op de jeugdavonden. Wat doen we? Aanbidding – de Bijbel open – open gesprekken – bidden, met een toffe groep mensen van je eigen leeftijd! Om Jezus beter te leren kennen en volgen. Of je nou al heel vaak komt of nog nooit bent geweest: je bent welkom!

Waar? In het jeugdhonk van de kerk.

Wanneer? 12 & 26 februari vanaf 19.30 uur en daarna om de twee weken

Voor wie? Alle jeugd van 18 jaar en ouder. We zien uit naar je komst!

Groetjes, Judith & Ofra.

 

 

 

 

 

 

Voorgangersoverleg...

 

Dinsdag 14 februari wordt het maandelijkse voorgangersoverleg gehouden. Verschillende voorgangers en dominees uit Eindhoven komen dan bij elkaar om van elkaar te leren en met elkaar te bidden. Wilt u bidden dat de voorgaande broeders wijsheid en inzicht van de Here Jezus blijven krijgen?

 

Maranatha Vrouwen Groep (MVG)...

 

Lieve vrouwen van de Maranathakerk, 14 februari is er weer een vrouwenavond, een MVG-avond (Maranatha Vrouwengroep). De avond begint om 20.00 uur. We ervaren Gods zegen op deze avonden waarin ruimte is, om lief en leed met elkaar te delen. We praten, zingen, bidden samen. De koffie staat klaar, voel je welkom!

  

Vasten...

 

De voorganger roept iedereen op om samen als gemeente te gaan vasten op woensdag 22 februari. Door bidden en vasten krijgen we een intiemere relatie met God. God kan en wil wonderen in ons midden doen.

 

Ladies night...

 

Ladies night is bedoeld voor vrouwen die er behoefte aan hebben om elkaar te zien en op een leuke en opbouwende manier met elkaar bezig te zijn. Het doel van deze groep is om nieuwe vriendschappen op te bouwen, saamhorigheid te kweken en om samen God te zoeken. Het is fijn om te weten dat je een achterban hebt waarop je terug kan vallen. We zijn gezegend met elkaar en dat moeten we benutten. De avonden worden gehouden op de laatste vrijdagavond van elke maand, tenzij het anders is vermeld. Voor info kunt u bij zr. Davida terecht. Wanneer? 24 februari. Aanvang: 20:00 uur.

  

Gezellig samenzijn...

 

Zondag 26 februari houden we een gezellige spelletjesavond. Het is dan een feestweekend voor veel Nederlanders. Wij kunnen en mogen het ook gezellig hebben als gelovigen. Neem allemaal wat lekkers mee! Houdt u niet van spelletjes, dan kunt u komen om gezellig te praten en elkaar te ontmoeten. Kom en ontmoet elkaar! U kunt binnenkomen vanaf 19.00u.

 

Bestuursvergadering...

 

Maandag 27 februari om 19:30 uur houden we onze maandelijkse bestuursvergadering. We rekenen op uw gebed.

 

Bouwfonds...

 

We vragen u of u wilt overwegen om een extra offer te geven voor het project: Bouw fase 1.

 

Shirchadasj...

 

DE ALLERLAATSTE  THEATERPRODUCTIE  “ALL AROUND” DOOR  HET EDESE GOSPELKOOR  SHIRCHADASJ & BAND.

JONG EN OUD MOGEN DIT NIET MISSEN.  KOMT ALLEN EN GENIET VAN  DEZE NIEUWE (EN HELAAS LAATSTE) THEATERPRODUCTIE EN WEL OP ZATERDAG  18 MAART 2017  IN DE MARANATHAKERK, VENSTRAAT 30, 5651 AN EINDHOVEN.  AANVANG 19.30 UUR. KERK OPEN  VANAF 19.00 UUR.

TOEGANGSPRIJS € 7,50 VOOR VOLWASSENEN EN € 3,75 VOOR KINDEREN TOT EN MET 12 JAAR.

Mis dus dit niet!

 

   

 

 

In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 12-02-2017