Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

Disclaimer

 
De op deze website getoonde informatie wordt door Pinkstergemeente Eindhoven met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Pinkstergemeente Eindhoven verstrekt door middel van deze website louter informatie. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Pinkstergemeente Eindhoven aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Pinkstergemeente Eindhoven aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Pinkstergemeente Eindhoven opgenomen informatie.

Hoewel Pinkstergemeente Eindhoven alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Pinkstergemeente Eindhoven niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Verwijzingen naar sites die niet door Pinkstergemeente Eindhoven worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Pinkstergemeente Eindhoven uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Pinkstergemeente Eindhoven worden onderhouden wordt afgewezen.
In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 30-11-2019