Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

Alles in uw zorgpakket!

 
“Mijn God zal uit de overvloed van Zijn majesteit elk tekort van u aanvullen, door Christus Jezus.” Filippenzen 4:19
 
We leven in een economische crisis. Dat wordt ons verteld en hier en daar merken we er ook iets van in ons dagelijks leven. Sommigen verloren hun baan en anderen kunnen sowieso geen werk vinden.
Eén van de dingen waarop flink bezuinigd moet worden is de zorg. Ook de ziektenkostenverzekeraars hebben minder te bieden. Er moet méér geld betaald worden door de mensen zelf. Geld dat niet iedereen heeft. De kosten rijzen de pan uit en iemand moet dat betalen.
De Here Jezus is de beste zorgverzekeraar die er is en dan betreft het niet alleen onze ziekten.
Hij zorgt voor ons in allerlei opzichten, naar geest, ziel en lichaam. In de tekst in deze brief aan de Filippenzen heeft Paulus het over materiële noden. Hij raadt de Filippenzen aan in vers 6 om zich over NIETS bezorgd te maken., ook niet over andere zaken.
De prijs voor deze constante, 24/7 zorg is betaald door onze Here Jezus aan het kruis van Golgotha. Er zijn geen kleine lettertjes, voorwaarden of aanvullende verzekeringen nodig, die we eerst moeten bestuderen om te weten of we wel voor Zijn zorg verzekerd zijn. Als Zijn kind zijn we van top tot teen verzekerd van Zijn trouwe, goede zorg. In alle noden van ons leven is Hij daar om ons te helpen en te ondersteunen. Welke zorg we ook nodig hebben, lichamelijk, geldelijk, geestelijk of wat dan ook, er is zorg: Zijn zorg! Het is betaald en al, en alles is erbij inbegrepen. Dat zal altijd zo blijven. Geen (verhoogd) eigen risico. Geen crisis kan dat veranderen. Ga naar de Here Jezus, de beste zorgverzekeraar. Hij biedt u alles in uw zorgpakket!
 
                                                                                                    Zr. A.G. Kelly
In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 05-11-2019