Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

Twitter

 

Twitter Afgelopen maandagochtend kreeg ik een tweet dat ik een nieuwe volger heb. Voor de ‘twitter-leken’ onder ons; een volger is iemand die wil lezen wat ik te melden heb en dus mijn twitteraccount volgt. Eerlijk is eerlijk ik vind het wel leuk als ik een ‘nieuwe volger’ heb.
Zo’n volger heeft dus interesse in wat ik te melden heb. En als de interesse afneemt kan hij of zij mij vervolgens ook weer ontvolgen en heb ik dus een volger minder. Meestal is het ook zo dat degene die mij volgt hoopt dat ik hem of haar terugvolg. Uiteraard is het leuk als de interesse wederzijds is en hij of zij er ook weer een volger bij heeft.
Misschien zegt je dit helemaal niks en ben je inmiddels allang de draad kwijt. Het verrassende nieuws is echter dat jij, ook als je geen twitter hebt, ook een volger hebt. En die volger gaat heel wat verder in Zijn betrokkenheid bij je leven dan de gemiddelde twittervolger. Hij is geïnteresseerd in alles wat je doet. Hij volgt je elke dag. Iedere stap die je zet is interessant, elk detail is belangrijk. Alles wat je zegt wil Hij horen, ook al denk je zelf dat het niet interessant of belangrijk genoeg is. Zelfs hoeveel haren je hebt is belangrijk. Deze volger is een echte volger. Hij doet en deed alles in je belang en cijferde zichzelf compleet weg zodat jij vandaag een onbezorgd leven kunt lijden. Deze volger volgt jou al heel lang, ook toen je de keuze nog niet gemaakt had om terug te volgen. Als deze volger op Twitter zou zitten zou Hij “by far” het meest populaire twitteraccount hebben. En ook al heeft Hij geen Twitter, Hij vraagt je toch om Hem te volgen. Zijn belofte is dat Hij je zal leiden. Niet naar zomaar een plaats, maar naar grazige weiden. Ken jij deze volger? Zijn naam is Jezus. Hij kent elk detail van je leven en geniet ervan om tijd met je door te brengen. Niet vanaf een afstand via Social Media, maar dichtbij in het leven van iedere dag. Hij wil geen dingen van je lezen maar Hij wil je ze horen zeggen. Hij wil niet alleen oppervlakkige dingen lezen, maar weten wat er in je hart speelt. Hij wil niet af en toe een update, Hij is er bij op elk moment. Wanneer je het moeilijk hebt, wanneer je gelukkig bent, in blije momenten en natuurlijk ook wanneer je verdrietig bent. Elk moment is Hij er. Hij wil voor je uit gaan en jou leiden en toch is Hij de meest trouwe volger die je ooit zult hebben. Hij ontvolgt nooit. Enne… o ja, als mij wil volgen dan moet je zoeken op Twitter naar @Richardkelly66 Maar zorg dat jij de Here Jezus altijd volgt! Hij ontvolgt je nooit!
 
                                                                                                           br. Kelly
In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 05-11-2019