Agenda en activiteiten Contact en info Sitemap
Maranathakerk.org Rubrieken

GEBED VERANDERT ALLES!

 
“Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid dat Hij naar ons luistert als we Hem iets vragen dat in overeenstemming is met Zijn wil”. 1 Joh.5:14
 
Sinds kort houden we meerdere malen in de week bidstonden. We bidden voor onze vervolgde broeders en zusters, voor Israël, voor de ernstige situaties in de wereld, maar ook voor de gemeente en persoonlijke noden.
Gebed is een machtig wapen! Het is geweldig om samen de Heer te zoeken. Samen, eenparig, dingen te vragen aan de Heer. We hebben de zekerheid dat God naar ons luistert als we Hem iets vragen naar Zijn wil.
We mogen Hem alles vragen. De Bijbel zegt: “Vraag God wat je nodig hebt en dankt Hem in al uw gebeden”, Fil.4:6 Thuis zongen we vaak een lied, met de titel: GEBED VERANDERT ALLES.
Dat lied zing ik vaak in mijn gedachten. Het is een geloofsopbouwend lied. We willen zo graag veranderingen; in ons leven, in onze persoonlijke situatie, in de gemeente en in de wereld. Die komen niet zomaar. Op de een of andere manier is het moeilijk om te gaan bidden. Je moet je ertoe zetten, het kost tijd en inspanning. Naar bidstonden komen lijkt helemaal moeilijk. Het kan komen door laksheid of onverschilligheid, maar gebed is ook iets waar de tegenstander bang voor is en dus zal hij proberen te voorkomen dat wij gaan bidden. Bidden is namelijk een krachtig wapen. God luistert naar ons gebed en dat niet alleen, Hij verhoort onze gebeden ook op Zijn tijd en Zijn manier!
GEBED VERANDERT ALLES! We kunnen niet zonder gebed, het is een noodzaak. Willen we dichtbij Jezus blijven? Willen we veranderingen zien? Dan zullen we moeten bidden. Als de Here Jezus gebed nodig had in Zijn leven met God de Vader, kunnen wij dan zonder? Ik wil u van harte oproepen: Kom toch naar de bidstonden! U zult zegen ervaren! De Bijbel zegt, dat als je bidt, je ook zult ontvangen. GEBED VERANDERT ALLES! Komt u ook?
 
                                                                                                          Zr.A.G.Kelly
In de media
Kidscorner
Verdieping
Tieners
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 05-11-2019