Wij heten u van harte welkom bij onze activiteiten:

Wo 1-feb 20:00u Huiskringen op de diverse adressen
Ma 27-feb 19:30u Bidstond bij fam. Nettekoven
Ma 27-feb 19:30u Bestuursvergadering

In de kerk:

Onze secretaris van het bestuur br. Patrick Bevelander verzendt op tijd via mail de tijden/dagen wanneer de bidstonden in de kerk zijn. Deze bidstonden zijn een ware zegen. Je oefent jezelf in het bidden en gaat de vrucht van bidden zelf ervaren. Als je moeite hebt met bidden, is een bidstond heel fijn om te bezoeken. We leven in moeilijke tijden. We moeten ons geloof trainen door te bidden, Bijbel te lezen en diensten te bezoeken. De Here Jezus roept ons op. We helpen elkaar vanuit onze liefde voor de Heer. Kom eens een uurtje met ons meedoen! De koffie staat klaar.

You can make a change … jij bent het visitekaartje van de Allerhoogste God, een licht op een berg dat niet te verbergen is. In de Maranathakerk willen we een krachtige en inspirerende boodschap brengen en praktische voorbeelden en handvatten vanuit het Woord van God geven, die je verder helpen en je meer inzicht geven in de geweldige volheid van God. Laat je gebruiken als instrument in de Handen van God om zo op je werk, school, thuis of waar je ook bent, dat verschil te maken. Gods kracht laten zien in het echte leven!

Iedere zondag

Iedere zondag wordt in de Maranathakerk om 10:30 uur een levendige dienst gehouden. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR DE KERK KOMT!

De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken. Verwacht iets van God als u naar de Zondagsdienst of welke dienst dan ook komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper.

In Marcus 16:18 geeft Jezus Christus Zijn volgelingen de opdracht om mensen de handen op te leggen tot genezing. Dit doen wij iedere zondag en wij geloven dat God wonderbaarlijke dingen in uw leven wil doen! U bent van harte welkom!

Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 12-02-2017