Tienerwebhonk

Tieners, vanaf nu hebben jullie niet alleen een honk in de kerk, maar ook op deze website komt een speciaal webhonk voor jullie!

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden van activiteiten. Ook horen we graag van jullie wat je graag op jullie webhonk zou willen vinden. Dus spreek ons (Pim, Marijke, Durk, Marloes en Froukje) aan met leuke ideeën!

Dopen, iets voor jou?
Onze tienerleider Pim heeft voor jou de 'ins and outs' uiteengezet m.b.t. dopen. Wat is dopen nou eigenlijk? Waarom zou jij je laten dopen? Wat zegt de Bijbel er precies over ?

Online cursus Waarom Jezus voor jou?
Hier alvast de eerste link van een online cursus "Waarom Jezus voor jou?" Speciaal voor tieners van 12 t/m 17 jaar! Je kunt je aanmelden voor een 4-weekse cursus die elke vrijdag start. Je krijgt dan een persoonlijke e-coach aan wie jij je vragen kwijt kunt!
Pinkstergemeente Eindhoven Contact    |    Route    |    Sitemap    |    Disclaimer Laatste update: 12-02-2017